مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام وقت بخیر. بنده در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و تا پایان امسال قرارداد یکساله بستم. مایل به ادامه همکاری با شرکت نیستم . آیا میتوانم درخواست استعفا داشته باشم؟ و ثبت استعفا را به چه صورت انجام دهم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست کتبی بنویسید یک نسخه برای خود نگهدارید رسید نسخه تحویلی را از کار گزینی بگیرید یک ماه صبر کنید اگر موافقت نکردند رها کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در اجرای تبصره ماده 21قانون کار امکان استعفا وجود. دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون قرارداد مدت معین است باید تا پایان مدت ادامه دهید یا به صورت توافقی جدا شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید درخواست دهید وتا یکماه به کار ادامه سپس ترک نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با ارگان مربوطه صجبت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، درخواست دهید وتا یکماه به کار ادامه سپس ترک نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید درخواست دهید وتا یکماه به کار ادامه سپس ترک نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله یک ماه قبل از پایان کار درخواست استعفا دهید