مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام من 28 سالمه و به فرزندخواندگی گرفته شدم.پدر و مادر دومم گفتن ک من رو از پرورشگاه ... مشهد آوردن. من زنگ زدم به اونجا گفتن ما نمیتونیم پیگیر پدر و مادر اصلیت بشیم و باید بری دادگستری رفتم دادگستری گفتن ما هم نمیتونیم کاری کنیم خود پرورشگاه باید اقدام کنه. پرورشگاه میگه ما پرونده اون سالها رو نداریم. میشه راهنماییم کنید که چکاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست اثبات نسب به طرفیت پرورشگاه مشهد و پدر و مادر خوانده در دادگاه خانواده مشهد تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید اطلاعاتی از پدر و مادر اصلی خود باید به دست بیارید تا بتوانید پیگیری کنید.
اگر اطلاعاتی از هویت واقعی شما باشد در پرونده پرورشگاه شما موجود است و برای شروع کار باید از آنجا پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پرورشگاه و کسانی که سرپرست شما هستند اطلاعاتی کسب کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید اطلاعات هویتی خود را که در پرورشگاه ثبت شده از انها بگیرید و سپس دادخواست اثبات نسب به طرفیت پرورشگاه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود آگهی دهید و به ثبت احوال مراحعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال موضوع را می توانید پیگیری نمایید و بیمارستانی که متولد شده اید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق پرورشگاه و سپس ثبت احوال سعی کنید اطلاعاتی از خانواده تان بدست بیاورید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق پرورشگاه و کسانی که سرپرست شما هستند اطلاعاتی کسب کنید و دادخواست اثبات نسب به طرفیت پرورشگاه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره ثبت احوال و بیمارستان موضوع را می توانید پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرورشگاه باید پاسخگو باشد علیه ش اقامه دعوا کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پدر مادر اصلی شما همین هایی هستند که زحمت شما را کشیدن هیچ وقت از شخم زدن تاریخ گذشته چیز خوبی عاید ادم نمیشه خصوصا در این قبیل موارد