مشاوره حقوقی رایگان - تاییدیه اشتغال به کار

سلام. شوهرم سه شغل کار میکنه. اول: نماینده یه شرکت پیمانکاری نفتی اصفهان هست در تهران دارای بیمه و حقوقه. دوم: خودش و شریکش یه کارگاه کوچک ساخت جعبه کادویی دارن و چندین کارگر دارند. سوم: راننده تاکسی اینترنتی هم هست و از این رانندگی نیز درآمد دارد. خودم هم شینیونکار هستم که به صورت چرخشی در آرایشگاههای زنانه کار میکنم و همچنین فروش ترشی و شور در خانه دارم. کارم رسمی نیست ولی ازش درآمد دارم.سازمان بهزیستی برای تایید درخواست فرزند خوانده از ما گواهی اشتغال به کار خواسته.
سوال اول: در شغل دوم که همسرم باید چه متنی به عنوان گواهی به بهزیستی ارائه دهیم.چون فقط کد کارگاه و آدرس برای مشخصات کارگاه داریم و چون خودش صاحبکار هست چه کسی باید شوهرم را تایید کنه و متن گواهی چگونه باید باشه؟
سوال دوم: شوهرم دوتا گواهی اشتغال به کار از شغل اول و دوم به بهزیستی میتونه ارائه بده؟ این کار برای فرزند خواندگی به نفع ماست یا ضرر؟
سوال سوم: من با کسب و کارم ( خیاطی. ترشیجات.شینیونکار آرایشگاه) چگونه و با چه متنی باید گواهی ارائه بدهم؟
ممنون از تمام عزیزانی که با صبر و حوصله پاسخگوی سوالاتم هستن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر همسرتون از شغل اول مدارک ارائه بده کافی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از هرکدام از مشاغل اول ویا دوم گواهی دهد کفایت می کند سوابق بیمه ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازهرکدام از مشاغل اول ویا دوم گواهی دهد کفایت می کند سوابق بیمه ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از محل رسمی ایشان گواهی اخذ و با توجه به وضعیت معیشتی و درآمد شما این موضوع می‌تواند نکته و نقطه مثبتی برای فرزندخواندگی باشد