مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخواندگی

سلام.میخوام فرزندخوانده ازبهزیستی بگیرم ولی دوران مجردیم چندسابقه خرید و فروش و مصرف مواد مخدر داشتم که الان 8سال از آن میگذرد و سالم زندگی میکنم. با این سوابق بعد8سال برای فرزندخواندگی به مشکل میخورم؟چکارکنم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به قانون نحوه و شرایط فرزند خواندگی مراجعه بفرمایید، شرط داشتن تمکن مالی از زمره شرایط اصلی است و در ابتدا دوره آزمایشی 6 ماهه صادر می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکومیت زندان نداشته اید مشکلی نیست . اما اگر داشته اید دو سال دیگر اقدام باید کنید تا بعد از گذشت ده سال از سجل کیفری شما حذف شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست کنید تا بررسی شود به نظر مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیاز به بررسی دارد ولی امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بر امکان پذیر است