مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب و اعاده داددسی

سلام و احترام. ما سه نفر بودیم که سال 98 شاهد دزدی بودیم و مالباخته مارو به دادگاه برد برا شاهد.ولی محکوم شد به افترا.بعد دزد شکایت ما رو کرد که شهادت کذب دادیم اما در تجدید نظر استان برایت خوردیم.حالا اگه یکی از ما شاهد ها رفته باشه بنا به دلایلی شهادتشو پس بگیره و بگه من دروغ گفتم آیا شاکی میتونه علیه ما اعاده دادرسی کنه؟ ممنون.مادر دادگاه راستشو گفتیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعاده دادرسی نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان اعاده دادرسی در صورت وجود دلیل جدید ممکن است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باتوجه به توضیحات جنابعالی اعاده دادرسی جوابی نمیدهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلامو احترام انتهای سوال شما با توضیح سوالتون تضاد دارد و هدف خاص و بیان واقعیت متزلزل می نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اعاده دادرسی نتیجه ای نخواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط علیه آنکه شهادت را پس گرفته