مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروشنده مبنی بر نارضایی از بهای دریافتی کالا، چند سال پس از دریافت

سلام
چند سال پیش یک گوشی ساده به صورت امانتی از سوی شخصی به من داده شده بود. مدتی پس از تحویل، وی درخواست کرد که گوشی را به او پس بدهم و یا آن را از او بخرم. من هم مبلغی در حدود قیمت روز به حساب او واریز کردم. پس از آن هم او هیچ اعتراضی نکرد و من هم فکر کردم او راضی هست و دیگر تماسی در این مورد باهاش نداشتم.
اخیراً وی در مورد دیگری باهام تماس گرفت و ضمن آن اظهار داشت که مبلغ دریافتی او برای گوشی کافی نبوده و راضی نیست.
نظر خودم این هست که با توجه به دوستی، باهاش توافق کنم و مبلغی مناسب و در همان حد راضی کردن او بهش بپردازم و البته رسیدی مبنی بر دریافت مبلغ قبلی و فعلی و رضایتش هم ازش دریافت کنم.
اما صرف نظر از این، می خواستم اگر ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید که اساساً آیا وی قانوناً حق دارد مبلغ دیگری را در این مورد مطالبه کند؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
ایشون قانونا نمی توانند مبلغ اضافی مطالبه کنند. اما نکته اینجاست که شما بتوانید توافقات خودتان را اثبات کنید. از طریق پیامک هایی که بین شما رد و بدل شده و ایشان رضایتشان را اعلام کردند یا شاهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطالبه مبلغ مازاد برای ایشان وجود ندارد میبایست بتوانید توافقات خود را اثبات کنید به ادله اثبات دعوا کنید و از آنها کمک بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر مباغ آن راپرداخت نموده اید ودرآن زمان مبلغ آن همین مقداربوده است مشکلی نیست اگر اکنون خواستارمبلغ بسیاربیشتری است می توانید قبول نکنید امااگرحوصله دردسرندارید وبا پرداخت مبلغی کم ودریافت رسید همه چیز حل میشود همین کاررابکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قبلاً توافق داشته آید قابل مطالبه نمی‌باشد