مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام یک ماه پیش برادرم منو برد محضر ازم امضا گرفت که من تمام حقمو از ارث گرفتم. ایشون بنگاه ملک داره در وعوضش من گفتم یه چک بهم بده گفت ندارم و رفت از بنگاهش رسید آورد و مبلغ ارث رو در رسید نوشتیم و مهر بنگاه‌شم زیر رسید زد و امضا کرد. از اون رسیدها که همه بنگاها دارن .آیا من با این رسید میتونم شکایت کنم و حقمو بگیرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید مطالبه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به متن تنظیم شده دارد. باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در ابتدا باید رسیده خود را به رویت ما برسانید اما اگر رسیدی داشته باشید مبنی بر دین بره قابل مطالبه است رسید هم قابل استناد است نگران نباشید