مشاوره حقوقی رایگان - رسید پرداخت وجه به فروشنده

سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان مشکل من در مورد پارتی بازی وحق کشتن من امروز دادگاه داشتم شورای حل اختلاف استان خراسان رضوی یک موتور هندا فروختم به مبلغ13م تومان 5م كل پرداختی خریداربوده که خریدارمیگفت من10م ریختم به کارت فروشنده قاضی به خریدار گفت رسید10م داری خریدار گفت میرم از بانک میگیرم منم جلوی قاضی گفتم اگررسیداوردمن باقیمانده پولو نمیخوام فرستاد دنبال رسید10م ساعت 9الی11بعدم رسیدنیاوردوجلؤی خودم گوشی قاضی زنگ خورد خریداربه قاضی گفت گوشی جواب بده کارتون دارن قاضی گوشی جواب داد و بعدش بتمن بالعن بعد صحبت کرد با آن که حق بامن بودوبه قاضی هم دروغ گفته که10م ریختم به کارت وقاضی هم فرستاده بود وبعدازدوساعت برگشته رسیدم نیاورد قاضی بدازتلفن پارتی اون آقای خریدار به من گفت صلح کنید و گر نه برات بد میشه و ازشش میلیون تومان باقیمانده فقط 3م گفت بده من که آنقدر زیاد ازاین حق پایمال کردن دلگیر ناراحتم که روی اعصآبم خیلی خیلی خیلی خیلی تآثیرگذاشته این رو نباید اسمش وقاضی یاقضاوت گفت حرمت همه چیزشکسته میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر از چیزی که مطمان هستید و برای اثبات ان دلیل دارید میتوانید در دادسرای انتظامی قضات از ان قاضی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید به شما بگویم ایشان قاضی نیستند و صرفا عضو شورا هستند و شما می توانید مورد مذبور را با حفاظت اطلاعات دادگستری مربوطه در میان بگذارید و درضمن رضایت ندهید ، با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعتراض نمایید و در دادگاه تجدیدنظر نتیجه خواهید گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجبور به پذیرش نبوده اید اگر قبول نکرده اید تا الان قاعدتا حکم به نفع شما صادر شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید مورد مذبور را با حفاظت اطلاعات دادگستری مربوطه در میان بگذارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درسته حق با شماست، نباید صلح می کردید و از طریق رئیس کل دادگستری استان پیگیری می کردید