مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی کپی دستخط

با سلام
به خانمم وکالت دادم ودر مقابل آن رسیدی با دستخط وا مضای خودش گرفتم همسرم از وکالت من سو استفاده کرده است در دادگاه تجدید نظر جهت دفاع از خودم رسید فوق را به قاضی دادم قاضی متن را بلند خواند و به رویت همسرم رسید و صورتمجلس شد با توضیحات کامل همچنین بجز قضات خودم و همسرم و وکیلش و چند نفر دیگر وکلا حضور داشتند و امضا کردند حکم قطعی به نفع من صادر شد. چند روز بعد خانم تقاضای کپی از پرونده می کند و رسیدی با همان متن و دستخطی که کمی متفاوت است را بجای رسید اصلی می گذارند و ادعای جعلی بودن رسید می کند من از رسید اصلی در دادگاه کپی گرفتم با وجود صورتمجلس و نظر کارشناسان 5 خط از روی کپی مبنی بر اینکه کپی دستط خانم می باشم قاضی مرا با عنوان استفاده از سند مجعول محکوم کرده است و کارشناسی کپی را قبول ندارد و به صورتمجلس هم اعتنا ندارد. آیا کپی این رسیید باشرایط فوق قابل استناد است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در بعضی مواقع که اصل سند موجود نیست برای کارشناسی خط از کپی آن استفاده می شود بستگی به شخص کارشناس دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارشناسی از روی کپی اسناد امکان ندارد
جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان کارشناسی از رو کپی وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت جعل اصل سند باید ارائه گردد.سوال مبهم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با کپی کارشناسی انجام نمی گردد باید اصل مدرک در اختیار کارشناس قرارداده شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر جهت اثبات جعل باید اصل سند وجود داشته باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

امکان اظهار نظر روی کپی وجود ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نباید اصل مدرک را می دادید به دادگاه در پرونده نگهدارد برای این است که میگن در اختلافات از وجود وکیل استفاده کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر کپی قابل قبول نیست و باید اصول اسناد وجود داشته باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام برای کارشناسی اصل سند موجود باشد کپی قابل کارشناسی نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
متاسفانه صرف کپی خصوصا در صورت ادعای جعل و یا انکار قابل استناد نیست و عموما کارشناس قادر به اظهارنظر قطعی براساس کپی اسناد نمی باشند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تغییر در کپی جعل محسوب نمیشود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا کپی سندیت ندارد وباید اصل ان ارائه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. موضوع فنی است. بهتر است از طریق وکیل اقدام کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به حفاظت دادگستري مراجعه نماييد كه چگونه اوراق پرونده عوض شده است