مشاوره حقوقی رایگان - آیا ماده 47 اجرای احکام مدنی اصلاح شده

با عرض ادب واحترام خدمت وکلای محترم سایت دادراه
اینجانب محکوم له حکم هستم که محکوم علیه از انجام ان خودداری نموده وحکم انجام تعهد مالی بوده از اجرای احکام اعمال ماده 47 اجرای احکام مدنی مبنی بر پرداخت هزینش را خواستم که مدیر اجرای احکام گفت بخش دوم ماده 47 حذف شده و شما خود باید حکم را انجام دهید و هزینه اش را طی دادخواست جداگانه مطالبه نمایید
حال سوالم اینست که این گفته مدیر اجرای احکام درست است و اگرجواب خیر است من چه اقدامی باید انجام دهم که بتوانم هزینه انجام عمل را مطالبه کنم و اجرای احکام خواسته ام را قبول کند
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این ماده تماما به قوت خود باقی ست و چیزی از آن اصلاح یا حذف نشده است.

ماده 47 قانون اجرای احکام مدنی

هر‌گاه محکوم به انجام عمل معینی باشد و محکوم‌علیه از انجام آن امتناع ورزد و انجام عمل به توسط شخص دیگری ممکن باشد‌ محکوم‌له می‌تواند تحت نظر دادورز (‌مامور اجرا) آن عمل را وسیله دیگری انجام دهد و هزینه آن را مطالبه کند و یا بدون انجام عمل هزینه لازم را به‌وسیله قسمت اجرا از محکوم‌علیه مطالبه نماید. در هر یک از موارد مذکور دادگاه با تحقیقات لازم و در صورت ضرورت با جلب نظر کار‌شناس میزان‌ هزینه و معین می‌نماید. وصول هزینه مذکور و حق‌الزحمه کار‌شناس از محکوم‌علیه به ترتیبی است که برای وصول محکوم به نقدی مقرر است.

‌تبصره - در صورتی که انجام عمل توسط شخص دیگری ممکن نباشد مطابق ماده 729 آیین دادرسی مدنی انجام خواهد شد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر عملیات اجرایی توسط شخص دیگری قابل اجرا باشد میتوانید بوسیله آن شخص حکم را اجرا نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ماده تغییری نداشته است. از او بخواهید که مستند خود را ارائه دهد و با قاضی اجرای احکام صحبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توسط شخص دیگری قابل اجرا باشد میتوانید بوسیله آن شخص حکم را اجرا نمایید ماده مذکور هم اصلا تغییر نکرده

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

خیر نسخ نشده.
اجرای احکام ملزم به پذیرش درخواست قانونی شما است.