مشاوره حقوقی رایگان - ماده 47 اجرای احکام مد

با سلام و خسته نباشید. شش ماه پیش پرونده بنده با الزام سازنده آپارتمان به تکمیل و تحویل آن به اجرای احکام ارجاع داده شد. محکوم علیه طی چند مرحله به رای کارشناسی اعتراض کرد و نهایتا یک ماه پیش حکم 5 نفره به ایشون ابلاغ شد و اعتراضی نکردند. الان روی ماده 47 درخواست دادم و از طریق ماده 3 اجرای محکومیت های مالی میخوام جلب بگیرم.
شنیدم میگویند باید یک ماه از زمان اجراییه بگذرد و اگر در این مدت اعسار نداد، جلب میدهند این زمان اجراییه دقیقا کی هست؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بعد از ابلاغ اجراییه محکوم علیه ده روز فرصت اجرا دارد . دراین مدت می تواند اعسار از پرداخت محکوم به ارابه نماید . معمولا یکماه از تاریخ درخواست صدور اجراییه لحاظ می گردد .