مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات هزینه های تکمیل کردن ساختمان

با سلام
یه آپارتمان 4 طبقه هست که بصورت قولنامه ای خریدیم چون سندش تکمیل نیست چون پایان کار نداره و باید مشکلاتشو حل کنیم بعد بتونیم پایانکارشو بگیریم بعد سندشو بگیریم
مشکل اینجاست که دو تا از همسایه ها برای نصب و راه اندازی آسانسور دارن اذیت میکنن و میگن که ما طبقه اول و دوم هستیم و نیازی به آسانسور نداریم و هزینه شو نمیدیم یا اگرم بدیم درصد خیلی کمشو میدیم . ما اولش بصورت مساوی تقسیم کردیم بعد دیدیم اینجوری میگن اومدیم درصدیش کردیم طبقه اول 22 درصد دوم 24 درصد سوم 26 درصد و چهارم 28 درصد که اختلاف هزینه طبقه اول با طبقهچهارم میشه 12 میلیون تومن آیا درست حسابک دیم یا خیر ؟؟ ممنون میشم اگه کمی راهنماییمون کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها باید به صورت مساوی پرداخت بشه مگر اینکه برخلاف آن توافق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر به تساوی راضی نمیشوند ناچارا همه چیز توافقی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه ها باید به صورت مساوی پرداخت بشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هزینه ها باید به طور مساوی تقسیم شود مگر اینکه بخواهید با هم توافق نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه توافقی که بین شما و ساکنین باشد طبق قانون مدنی معتبر است اما عرفا هزینه ها برابر باید باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر توافقی در این مورد صورت نگرفته باشد هزینه ها به صورت مساوی است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در روابط بین افراد اصل آزادی اراده ها حاکم است و میتوانید توافق کنید یا بطور مساوی پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا هزینه مساوی است و تفاوتی بین طبقات نمی باشد ولی می توانید هرگونه توافقی داشته باشید