مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام یک ملک تجاری رو اجاره دادیم به مدت 2 سال و الان بعد از 3 ما ( تاریخ پایان قرارداد 1400/12/7) از موقعی که قرارداد تموم شده به صورت مکرر بهشون میگیم که ملک رو تخلیه کنند اما اصلا توجه نمیکنند و هی امروز و فردا و هفته دیگر میکنند حتی چند بار تهدید به تخلیه نکردن کردند، تا الان 1401/3/22 میخواستم بدونم که اگر وسایلش رو بریزیم بیرون از ملک آیا مشکل حقوقی نداره ؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
قطعا مشکل حقوقی دارد.
شما از طریق قانونی دستور تخلیه بگیرید که دادورز مهلت 3 روزه می دهد و اگر همچنان تخلیه نکردند، می توانید توسط دادورز وسایل را تخلیه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قطعا مشکل ساز خواهد شد از طریق دادگاه اقدام کنید می توانید تماس بگیرید تا راهنمایی کانل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این کار قانونی نیست دستور تخلیه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما فقط با حکم مقام قضایی میتوانید اقدام نماييد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
مشکل به وجود می آید. دستور تخلیه بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخد دستور تخلیه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله شما حق این کار را ندارید شکایت کنید و خسارات دریافت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مشکلساز میشود. جهت تخلیه فوری از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا اظهارنامه دهید و مدتی را تعیین کنید برای تخلیه . اگر انجام نشد دادخواست تخلیه فوری به علت استفاده شخصی دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه دهید سپس دادخواست تخلیه فوری دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

قطعا مشکل سازه ،شما حتی باوجود اتمام مهلت اجاره حق چنین کاری رو ندارید و اگر انجام شود مستاجر می‌تواند علیه شما طرح دعوا نماید بهترین راهکار رو به شما ارائه می‌دهیم در صورت تمایل از طریق سایت دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی اقدام قضایی مبنی بر تقاضای تخلیه از طریق مراجع ذیربط به نمایید و خارج نمودن اموال ناصحیح می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام با توجه به اتمام مدت اجاره می توانید تقاضای صدور دستور تخلیه بدهید و از هر گونه اقدام غیرقانونی اکیدا خودداری کنید.