مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

شخصی از اقوام بصورت واهی از من بابت ضرب و جرح شکایت کرده اما دلیل و شاهدی ارائه نکرده است. فقط به یک فیلم دوربین مدار بسته استناد کرده که بنده از یک خیابان ان طرف تر از محل دعوای دروغین عبور کرده ام و یک نفر خانم مسن که مادر ایشان میباشد شهادت داده که ما را در کنار هم دیده اما ندیده که ایشان را مورد ضرب و جرح قرار بدم. با این اوصاف ایا احتمال محکومیت بنده وجود دارد؟ طرف میتواند با این مدارک که عرض کردم و ادای سوگند مرا محکوم به پرداخت دیه کند؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان محکومیت شما وجود دارد لکن راه دفاع متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به شرایط پرونده و محتوای ان و اختیارات موجود در شعبه مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قاضی به علم برسد امکان آن وجود دارد. قابل پیش بینی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ممکن است بستگی به مدارک و محتویات پرونده دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مدارک و شرایط پرونده دارد نتیجه قابل پیشبینی نمی باشد