مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط خانواده

سلام
من میخوام ازدواج کنم خانواده پسره راضین مامان بابام جدا شدن خانواده مادریم ناراضین
خانواده پدریم راضی بودن اما الان نیستن
من توسط داییم امروز کتک خوردم چون گفتم من با اوتوبوسا میرم خونه اومد و دوبار محکم کوبید تو صورتم و گردن من تو ورزشم اسیب دیده بود و دوتا لگد محکم به پاک زد و گردنمو فشار داد سمت پایین من میخوام از داییم شکایت کنم و هرچه سری تر ازدواج کنم اگه میشه لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا دایی شما حق نداشته شما را کتک بزند و میتوانید ازش شکایت کنید به دادسرا و زنگ بزنی به 123 و 110
ثانیا اگر باکره هستی و بخواهی بدون اجازه پدر ازدواج کنی باید مشخصات خواستگار را به دادگاه بدهی تا حکم صادر شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ازدواج شما ارتباطی به خانواده مادری تان ندارد و ملاک در صورت باکره بودن شما رضایت پدرتان و در صورت فوت ایشان جد پدری شماست
در صورتی که پدرتان برای ازدواج شما رضایت ندارند میتوانید دادخواست اذن در نکاح تنظیم نمایید
در خصوص مورد دایی تان اقدام به طرح شکایت ضرب و جرح عمدی نمایید اما بدوا به کلانتری مراجعه و معرفی نامه اخذ کرده و به پزشکی قانونی جهت معاینه بروید
دفعه بعدی اگر خطر جانی شما را تهدید کرد با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید بدیهیست هر مدعی با شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ازدواج ، شما باید دادخواست الزام پدر به اذن ازدواج دختر باکره را به طرفیت پدر اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید و از دادگاه تقاضای اذن برای ازدواج کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکواییه ضرب و جرح در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برا ضرب وجرح امکان شکایت وجود دارد و برای ازدواج در صورت باکره بودن اذن از دادگاه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با رضایت پدرتان ازدواج کنید و نیازی به اجازه خانواده مادرتان نیست.
با پدرتان هماهنگ کنید و به یکی از دفاتر ازدواج مراجعه کنید و عقد خود را ثبت کنید.
بعد از عقد هیچ کسی نمی تواند مانع زندگی شما شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا از طریق پزشک معاینه شوید تا گواهی بگیرید و برای دریافت دیه تشکیل پرونده دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص مورد ضرب و شتم قرار گرفتن توسط دایی شما می توانید با مراجعه به کلانتری نامه مربوط به پزشکی قانونی را دریافت کنید و تحت معاینه پزشک قرار بگیرید . سپس با استناد به این نامه پزشکی قانونی ، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ضرب و شتم را علیه دایی خویش در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید به اتهام ضرب وجرح از ضارب شکایت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت باکره بودن شما رضایت پدرتان و در صورت فوت ایشان جد پدری شماست و البته دایی شما حق نداشته شما را کتک بزند و میتوانید ازش شکایت کنید به دادسرا و زنگ بزنی به 123 و 110

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت ضرب وجرح علیه دایی در دفتر خدمات بکن و معاینه پزشکی قانونی برو
علیه پدردادخواست اذن درازدواج بده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر زیر 18 سال سن دارید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید ولی در صورتی که بالای 18 سال هستید مختار زندگی خودتان هستید و میتونید آزادانه زندگی کنید هیچ کس حتی پدر و مادر حق دخالت در امور شما را ندارند و برای مستقل شدن مشکل دارید از بنیاد های خیریه کمک بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قصد شکایت دارید و سن شما بالای 18 ساله است می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید و در خصوص موضوع اول می‌توانید شکایت کنید و یا وکیل بگیرید