مشاوره حقوقی رایگان - آیا شخصی که قبلا از همسرم شکایت کرده، بعد از 8 ماه میتونه از من هم شکایت کنه؟

باسلام. بنده توی باشگاه مربی هستم. بخاطر رعایت نکردن مسائل بهداشتی باشگاه به خانم تذکر دادیم. این خانم با تهدید و توهین رفت و مادرشم در جریان گذاشت و فردای اونروز با مادرش ب باشگاه اومد و حمله کرد و تهدید و ناسزاگویی.
ما چیزی بهش نگفتیم چون از قبل ب همسرم اطلاع داده بودم ک بیاد باشگاه .. مادر این خانوم رفته از همسرم شکایت ضرب و جرح کرده با نسخه پزشکی قانونی. بعد از 8 ماه اینبار رفتن من شکایت کردن ب ناحق. راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر شما مرتکب جرمی نشده باشید و متوجه شما نباشد قرار منع تعقیب صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید با توجه به الفاظ به کار
برده شده ابتدا مشخص گردد که آیا
جرم توهین و تهدید محقق شده
است یا خیر و سپس از خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان شکایت در هر حال وجود دارد ولی باید دلایل قانونی ارائه کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکانپذیر است به شهود و دوربین ها و ‌... جهت دفاع استناد نمایید
اگر خودزنی بوده باشد پزشکی قانونی تشخیص می‌دهد و...

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله شکایت کردن امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ضرب وجرحی صورت نگرفته که مشکلی نیست منع تعقیب صادر میشود و اگر صورت گرفته شما باید یا رضایت شاکی را بگیرید یا سعی کنید به نحوی عدم سونیت خود را ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم ابتدا موضوع شما نیازمند گفتگوی تلفنی است اما مستحضر باشید مرور زمان شکایت کیفری از 8 ما بیشتر است و اگر دلایل و مستندات ای داشته باشد میتواند و مجازات آن

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام امکان شکایت وجود دارد ولی شما هم می توانید دفاع کنید و صرف شکایت دلیل بر مجرم بودن شما نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید از خودتان دفاع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما نیز متقابلا شکایت توهین وفحاشی با شهادت شهود مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاکی باید با دلیل و شاهد ، شکایت خود را اثبات کند . اگر شما کاری نکرده اید انکار کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاکی حق شکایت علیه هر دوی شما را دارد منتها باید دلیل و مدرک داشته باشد صرف داشتن نامه از پزشک قانونی مثبت ادعای ایشان نیست