مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
هشت سال پیش همسرم و دوستش قولنامه ای دست نویس مبنی بر فروش خانه توسط همسرم به ایشان نوشتن
ایشان به تعهدات عمل نکرده نه چک داده و نه پول
اما قولنامه به صورت یک نسخه البته بدون مهر بنگاه دستش مانده و سر بخود رفته امضای چند شاهد پاش زده
فقط اینکه وکالت فروش از همسرم گرفته بوده

حالا همسرم خانه را به کسی فروخته و برگه مالکیت خانه از دادگاه داره

ایشان رفته شکایت کرده از همسرم فروش مال غیر

با توجه به وکالت فروشش بدون قولنامه ی معتبر حرفش میرسه؟

از ما برای جلسه دفاعیه ضامن نخواستن، باید ببریم؟ دوتا کارمند داریم خوبه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تاریخ های قولنامه ها مهم اند و علاو بر این محتویات قولنامه ها غیر قابل تغییرند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به تنظیم مبایعه نامه ظاهراً همسرتان ملک را فروخته و دیگر مالک نمی باشد ولو اینکه در زیر قرارداد مشاور املاکی مرغ امضا نکرده باشد در خصوص سوال اخیر نیز بله حتماً یک کارمند دارای فیش حقوقی و یا جواز کسب همراه خود داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام... پاسخگویی به مشکل شما نیازمند بررسی دقیق قولنامه و وکالت فروش هستش ولی در مورد ضامن بستگی به نظر قاضی داردکه چه نوع ضمانتی و در چه حدی تعیین نماید. با مشاوره تلفنی در همین سایت بهتر میتوان پاسخ داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد، اگر معلوم شود معامله به درستی انجام شده و فسخ یا باطل نشده است در این صورت معامله دوم فروش مال غیر محسوب می شود.
توجه داشته باشید که امضاء مشاور املاک مهم نیست .
اگر به عنوان متهم احضار شده اید بهتر است با ضامن هماهنگ باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برای احتیاط ضامن همراه داشته باشند و در خصوص انتقال مال غیر مبایعه نامه اول مبایعه بررسی شود می توانید تماس بگیرید تا پنل ارسال مدارک برای شما فعال شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مندرجات قولنامه باید بررسی شوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قولنامه بدون امضاء شهود هم اعتبار دارد در هر صورت اظهارنظر دقیق نیازمند مطالعه دقیق قولنامه است