مشاوره حقوقی رایگان - موضوع معامله ملک

سلام . خسته نباشید.
من یک زمین چهاردیواری شده ازیک خانمی به صورت قولنامه ایی خریداری کردم وبعداز مدت چهارپنج سال ملک را به شخصی فروختم و بعداز چند ماه خریدار رفته ازمن شکایت کرده ومن رابه عنوان فروشنده ی مال غیرمعرفی کرده وپس ازانجام مراحل قضایی منو محکوم کرده چون من نمیتوانستم به دلایلی دردادگاه حاضرشوم وازتاریخ معامله تا الان مدت دوسالی گذشته و الان خانمی که به من ملک رافروخته چندساله پیش فوت کرده میخوام بدونم الان من بایدجوابگوی خریدار باشم تکلیف من چیست ممنون اینکه وقت گذاشتین به ما مشاوره میدید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما اشتباه کردید که در جلسه دادرسی شرکت نکردید

و اگر شما مبایعه‌نامه خرید دارید شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه وراث فروشنده طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم اکنون طرف مقابل شما ، خریدار است و بایستی نسبت به ایشان پاسخگو باشید . گویا در مالکیت ایشان خللی ایجاد شده است و افرادی مانع از بهره برداری ایشان از ملک موصوف است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی میباشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما مخاطب سایت دادراه باید اینگونه بگوییم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یکی از ابعاد آن نیز مربوط به اراضی و املاک و باغات و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل نیست که فقط سوال پرسیدن کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی مخصوصا پرونده ملکی را نباید ندید گرفت به این خاطر که احتمال می‌رود اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل تمام شود . با توجه مطالبی که قید شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین و مستدل باشد و بهتر است که بدانید درصورتی که دادخواست به طور دقیق و صحیح مطرح نشود یقین داشته باشید که در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلامی نوکرا همیشه مد نظر داشته باشید که در جلسه شرکت نمایید می توانید دادخواست اثبات مالکیت در ابتدا بدهید نظام به تنظیم سند رسمی را هم بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر دفاعی دارید باید یا در جلسه حاضر شوید و یا لایحه ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی شده است می بایست به حکم تمکین نمایید اگر ضرری متوجه شما شده می توانید علیه ورثه فروشنده طرح دعوا نمایید