مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ملکی

سلام خدا قوت
12روز پیش خونه خودمو فروختم به مبلغ 1500
زمان قرارداد خریدار 600 داد قرار شد 10 روز بعد 600 دیگه بده و 300 هم یکماه بعد تو محضر زمان سند زدن.
الان 600 دوم را نداده و 5 روز از تاریخی که در قولنامه قید شده گذشته و میگه ندارم.منم جای خریدم و نتونستم پولشو بدم خریدار میگه خانه را تحویل بده اجاره بدم من هم تحویل ندادم چون 10 روز دیگه به تاریخ تحویل مانده و چون پول هم نداده منم هنوز خونه ای ندارم.
اول اینکه میتونم فسخ کنم و ضرر هم بگیرم؟
دوم اینکه توی قولنامه نوشته شده در صورتیکه هر کدام از طرفین به تعهداتشان عمل نکنن میتونن فسخ کنن.حالا من باید تا تاریخ محضر صبر کنم یا الان میتونم اقدام کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما اهمیت دارد اگر شرط فسخ گذاشته باید سریعا اقدام کنید ومراتب فسخ را بااظهارنامه به دیگری ابلاغ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید وسپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید وسپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.