مشاوره حقوقی رایگان - شیطنت وکیل مدافع

با سلام ، ابتدا سپاسگزارم بابت لطف بی مزد شما ، دوم وکیلی که پدر برای زمین خودش در لاهیجان گرفتند ، لاهیجانی هستند ، خریدار زمین هم طبعا لاهیجانی هست
این دو نفر شدیداً با هم رفاقت کردند و پدر ساده و پیر من را بیشتر از دوسال هست که معطل کردند .
پدر به وکیل میگه فسخش کن و ضرر زیان 300 میلیونی من را بده ،
میگه نمیشه
پدر میگه پس بیاد دفترخانه سند بزنم براش پول من رو بده ،
میگه نداره
پدر میگن اقلا الان بعداز دوسال دیگه به قیمت امروز محاسبه مجدد کنیم
اینبار وکیل میگه قاضی قبول نمیکنه
ملک در منطقه مذکور الان متری 4/5 الی 5 میلیون معامله می‌شود اما این آقا متری 2/5 مبایعه‌نامه نوشته و پول هم ندارد بدهد .
دلیل این هم که عرض میکنم ندارد که پرداخت کند این هست که چون تصور همگی ما این بود نهایتاً متراژ زمین بعداز عقب نشینی های حریم رودخانه کلا 300الی 330 متر باقی بماند که خدا روشکر نزدیک به 600 مترش باقی ماند و ایشون به نوعی آچمز شده،
فکرشو نمی‌کرد باید اینقدر پول بده
میشه لطف کنید
راهنمایی کنید
که چطور از حسن انجام کار وکیل مطلع بشیم ؟
ثانیا کلیه مدارک مالکیت زمین را که پدر دودستی تقدیم وکیل کرده را چطور پس بگیریم ؟
چون یقیناً وکیل مدافع پدر پاشون لغزیده و گول رشوه و وعده‌های خریدار که همشهری هم هستند را خورده بر علیه مایی که تهرانی هستیم
از شمالی ها این طور برخوردها دیده شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید طی لایحه ایشان را عزل نمایید ومدارک خودرا استرداد نمایید در صورت عدم استرداد به جرم خیانت در امانت با توجه به رسید ویا بدوا می توانید تخلف اورا نیز به کانون وکلا گزارش دهید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ایشان را عزل نمایید.
از طریق کانون وکلای دادگستری پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکیل را عزل کنید.
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و عزل وکیل را به شعبه اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما راههای مختلفی خواهد داشت که در اینجا امکان پاسخ نمی باشد تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای گرفتن اسناد و مدارک نیازی به عزل وکیل ندارید چرا که بعد از عزل حق الوکاله را باید پرداخت کنید صرفا پدرتان درخواست بدهد کفایت میکند در صورت عدم تمکین اکر وکیل کانونی است به کانون وکلا مراجعه کنید و اگر وکیل 187 است به مرکز امور وکلای قوه قضاییه و امور مشاوران مراجعه کنید البته پدر شما و اگر نمیتوانند شما از ایشان وکالت مدنی بگیرید شما اقدام کنید ولی برابر اظهارات شما به نظر میرسد پاسخ های وکیل صحیح باشد و شما تصورات غیر حقوقی دارید برای اطمینان از موضوع میتوانید از وکلای مجرب سایت دادگاه مشاوره تلفنی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید