مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام وقتتون بخیر
من زوجه هستم و آدرس ثنای من تبریز هست وکیل همسرم در یک پرونده از من شکایت کرده و آدرس ثنای من را در شکوائیه آدرس ثنای همسرم که شهر تهران هست را به خدمات الکترونیک داده تا دادگاه عدم صلاحیت محلی نزنه و برای اون پرونده برای من ابلاغیه نیومد و من از سایت عدل ایران متوجه شکایت شدم من باید چکار کنم میشه از وکیل به خاطر این کارای فریبکارانه شکایت کرد ؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر به صرف آنچه در سوال آمده وکیل مرتکب هیچ گونه تخلف و جرمی نشده است
دیگر موارد نیاز به بررسی بیشتر است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابلاغیه ها میباید مطابق با آدرس اعلامی در سایت ثنا انجام پذیرد و موارد غیر از آن از موجبات واخواهی به استناد عدم ابلاغ میباشد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام خیر چون وکیل آدرس خوانده دعوی را از موکل دريافت مینماید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
قابل شکایت نیست. بصورت ایراد مطرح نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه آدرس ثنا زوجه ، در حوزه قضایی شهر تبریز است
در دعاوی خانوادگی ، دادگاه صالح ، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه است
و قاضی باید قرار عدم صلاحیت صادر نماید
شما از طریق دفتر خدمات قضایی ، لایحه برای شعبه ارسال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید نسبت به این موضوع ایراد بگیرید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در فرض سؤال وکیل مرتکب تخلفی نشده است.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

ایراد عدم صلاحیت را برای دادگاه مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طی یک لایحه به صلاحیت دادگاه ایراد بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایراد عدم صلاحیت را برای دادگاه مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید فقط خود شما می توانید آدرس سامانه ثنا خود را تغییر بدهید موضوع نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به جرم را دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در پرونده های کیفری دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خودتون هر آدرسی را در ثنا اعلام کردید بر همان اساس به شما ابلاغ میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شما آدرس خودتان را به صورت لابحه لا آن شعبه ای که در ته آن هست ارسال کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام قابل شکایت نیست چون ممکن است وکیل اطلاعی از آدرس شما نداشته ولی در پرونده های خانواده محل صالح به رسیدگی محلی است که زوجین در آن شهر زندگی مشترک داشته اند می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

لایحه ای در خصوص نشانی در ثنا به شعبه ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هیچ کس نمی‌تواند محتویات ثنا را تغییر دهد مگر اینکه مدارک شما را داشته باشد و شماره تلفن و این که امضای شما را نمی‌تواند کاری کند به دفاتر خدمات قضایی برید و پیگیری کنید

یک وکیل :

سلام وکیل مرتکب تخلف نشده ،شما از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید ، در حالت کلی و طبق قانون اقامتگاه زن محل اقامتگاه همسر اوست و از این نظر اقدام وکیل کاملا قانونی بوده است ، شما تنها کاری که می توانید انجام دهید این است به شعبه مربوطه در تهران لایحه ارسال کرده و اعلام کنید که صلاحیت رسیدگی به موضوع بعلت اینکه شما ساکن تهران نیستید و دادگاه صالح در دعاوی خانوادگی دادگاه حوزه محل اقامت زوجه است درخواست صدور قرار عدم صلاحیت را داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی طی لایحه ای به صلاحیت دادگاه ایراد کنید..