مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل طرف پرونده

با سلام. در پرونده بنده که وکیل خواهان برای 8فقره چک دستور توقیف اموال گرفته است وبا این دستور ماشین بنده را توقیف نموده اند به عنوان ظهرنویسی چک ولی چون من این 8 فقره امضایی نکرده بودم مزایده ماشین را پرونده دیگری برگزار نمودند و ماشین را فروخته اند وپرونده اولی همان گونه باز مانده است بدون رسیدگی و این کار را وکیل طرف مقابل کرده است میتوانم از او شکایت کنم در کجا

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
وکیل اگر تخلف کرده باشد قابل پیگیری است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال مبهم است جزئیات باید کامل شرح داده شود تا مشاوره لازم داده شود.

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام سوالتون واضح نیست ولی اگر خارج از جهارجوب قانون عمل کردن واحد مربوطه مسئوله و امکان شکایت از وکیل طرف مقابل رو ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید علیه وی شکایت کنید و در کانون وکلا پروندع تشکیل دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان شکایت از وکیل طرف مقابل وجود ندارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر اقدامات ايشان قانوني باشد،خير

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل دادگستري غلبه و اقتدار و غبطه لازم براي امور ياد شده را ندارد
لذا مواجه با مشكلي به نظر نمي رسد
اگر بي دقتي يا تخلفات انتظامي از طرف وكيل صورت يافته مي توانيد به دادسراي انتظامي محل مراجعه بفرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید اثبات شود که تخلف کرده است وکیل یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شفاف نیست وکیل کار اشتباهی نکرده است