مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

یکی از اعضای فامیل مون من رو تهدید کرد و چند روز پیش منو هک کرد در روبیکا و پلیس فتا بخاطر هک کردن من و چند نفر دیگه اکانت طرفو بست وقتی که اکانت کسی که هکت کرد بسته شه مخاطب هاش میاد بهت و مدرک داریو میتونی ازش شکایت کنی ولی چند روز بعد با گوشی یکی دیگه یه اکانت تو روبیکا واس خودش میزنه و با یه برنامه تورو فیلتر میکنه که مدرکی ازش نداشته باشی آیا کارایی که انجام داده تهدید هک و فیلتر کردن اکانتم بهش گفتم ازت شکایت میکنم و به پلیس فتا فش داد گفت هیچکاری نمیتونه بکنه آیا اینا جرمه میتونم ازش شکایت کنم؟ و راستی یه بارم به مادرم فش داد و میخاست منو بزنه که خونه ای مادر بزرگم بودم عمه ام جلوشو گرفت و نزاشت منو بزنه اینا جرم داره میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق پلیس فتا پیگیری کنید قابل شکایت و پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد