مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو و دریافت مابقی مبلغ

سلام من حدود دو ماه پیش خودرویی را به فردی فروختم و مقداری از مبلغ باقی ماند برای فک پلاک و تحویل سند. از آن تاریخ تا کنون خریدار برای فک پلاک حاضر نشده و هربار بهانه ای می آورد و از طرفی پیامک های جریمه هایش هم برای من می آید. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم که هم برای فک پلاک حاضر شود و هم مابقی مبلغ را دریافت کنم. متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مبایعه نامه که دارید تا یخ
ه پلاک را از راهور به نام خود بگیرید و سپس درخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید و همچنین میتوانید دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

یک وکیل :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک دهید البته پیش از آن اظهارنامه ارسال کنید و تقاضای فک پلاک نمایید و اعلام کنید در صورت پیگیری قضایی هزینه ها و خسارات دادرسی به عهده ایشان خواهد بود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص دنیا توسط وکیل از طریق نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی  دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک و مطالبه مابقی ثمن و خسارات

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام الزام به فک پلاک از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست فک پلاک وتوقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید