مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو و الزام به فک پلاک خودرو

سلام. من یه خودرو فروختم ایشون نرفت فک پلاک کنه من شکایتی به عنوان الزام به فک پلاک کردم و نتیجه رو به راهنمایی و رانندگی دادم این وسط هزینه های خلافی هایی که من به جای ایشون پرداخت کردم چی میشه؟ چطور اونو مطرح کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات فروش خودرو دادخواست مطالبه خسارت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از پرداخت ، شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما دادخواست مطالبه وجه را خواستار شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بابت انها دادخواست مطالبه وجه از تاریخ فروش خودور به بعد را دهید

زينب  زالي

زينب زالي :

دادخواست مطالبه وجه پرداختی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مستند به مبایعنامه و فیش های پرداختی دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان طرح نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

زمانی که برای فک پلاک به شما مراجعه کرد، تا پول خلافی های خود را اخذ نکردید ، امضا فک پلاک را انجام ندهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طی یک دادخواست جداگانه می توانید مطالبه کنید و جای نگرانی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه هزینه های خلافی
را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مجددا بابت مطالبه هزینها مطرح نمایید

یک وکیل :

با سلام
طی دادخواست مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف مطالبه نمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید دادخواست مطالبه مطرح نمایید