مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پلاک خودرو را فک کنم؟

باسلام خدمت شما
اینجانب اهل یکی از شهرهای کردستان چند سال پیش در تهران یک خودرو خریداری نمودم و به پلاک تهران ایران 77 تعویض پلاک کردم حال مدتی است که خودرو خود را فروخته ام با وجود اینکه بنده وکالت تعویض پلاک دادم ولی متاسفانه خریدار گرامی قبل از مهلت مقرر ماشین را قولنامه ای فروخته حال ماشین دست به دست رفته و اینک نزد فردی است که به هیچ عنوان نسبت به تعویض پلاک اقدام نخواهد کرد بنده چند بار به ایشان هشدار داده ام و حتی اظهار نامه ام فرستادم ولی حاضر به تعویض پلاک نمی شود حال بنده صاحب پلاک چندین بار اقدام به فک پلاک نموده ام ولی نمی دانم چرا وقتی که در شهرستان می خواهم شکایت را ثبت کنم می گوینده شکایت شما ثبت نخواهد شد چون پلاک تهران است باید بری تهران و حتی چندین بار هم به تهران برای ثبت فک پلاک رفتم تهران هم می گوید چون کد ملی شما و خوانده شهرستان است باید بری شهرستان ، حتی محل اقامت خوانده نیز برای فک پلام رفتم ولی انجا هم درخواستم را نمی توانند ثبت کنند، حال خودرو و پلاک بنده در اختیار فردی قاچاق فروش و طبق تحقیقات انجام شده شرور و حتی سابقه ی زندانی شدن نیز دارد حال برای فک پلاک باید چگونه اقدام کنم لازم به ذکر است همه ی مراجع قضایی حتی راهنمایی رانندگی ، تعویض پلاک ، شورای حل اختلاف و ... نیز مراجعه کرده ام ولی متاسفانه هیچ مرجعی قادر به حل مشکل بنده نبودند ، خواهشمند است بنده ر ا در این مورد راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به طرفیت ایادی ماقبل دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم سایت در جریان هستید که تعویض پلاک در کشور ما به دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه را انجام می‌دهند و کار دیگر اینکه که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد که به وکالت تعویض پلاک معروف است و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما خودتان خودرو را تعویض پلاک نموده بودید یا از پلاک مالک قبلی استفاده میکردین؟بهرحال شما باید مالک پلاک باشید تا بتوانید توقیف پلاک بخواهید.از دو حالت خارج نیست یا شما مالک پلاک هستید یا وکیل مالک پلاکید.در این دو حالت شما میتونید پلاک رو توقیف کنید.حالت سوم اینه که به شما وکالت تعویض پلاک دادند منتها شما برای تعویض آن اقدام نکردید و مهلت وکالت منقضی شده است اگه چنین است بهتره حضوری یا تلفنی از وکیل مشورت بگیریدتا بررسی بشه بر حسب مستندات تصمیم مقتضی اتخاذ بشه.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست توقيف فيزيكي خودرو و انتقال به پاركينك و در نهايت فك پلاك بدهيد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت ایادی ماقبل دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو به طرفیت خریدار و آبادی ما قبل ارایه نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام کوتا ه ترین راه به شماره گذاری که خودرو در آنجا پلاک اخذ نموده است مراجعه قرار داد فروش و وکالت نامه تعویض پلاک همراه داشته باشید تقاضای فک پلاک و توقیف پلاک را بنمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا بتوان با اشراف کامل بر موضوع ، پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به دفتر خدمات مراجعه نمایید و دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به ثبت برسانید خریدار را و اشخاص ماقبل را طرف دعوا قرار دهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید دادخواست الزام به فک پلاک در محل اقامت خوانده مطرح گردد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مشکل شما قابل حل است نفرمودید چه مرجعی به شما گفته نمی شود ،
بهرحال می بایست دادخواست فک پلاک را علیه فردی که ماشین را به او فروخته اید با ارائه قولنامه یا مبایعه نامه محل رسیدگی محل اقامتگاه خوانده می باشد .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فک پلاک از طریق دفاتر خدمات قضایی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید تمام قولنامه ها را به دست بیاورید و دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید. دادگاه محل تنظیم قولنامه هم صلاحیت رسیدگی دارد