مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فک نشده

باسلام
بنده 2 سال پیش خودرویی رو فروختم و الان متوجه شدم خریدار اقدام به فک پلاک نکرده و پلاک من فعال می باشد و هیچ اطلاعاتی از خریدار در دست ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید چکار انجام بدم یا کجا اقدام کنم که پلاک فک بشه ؟؟
تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواستی علیه ایشان مبنی بر الزام وی به تعویض پلاک مطرح کنید و ایشان را مجهول المکان معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا یک اظهارنامه برای خریدار ا سال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه نمایید و.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا یک اظهارنامه برای خریدار ا سال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ابتدا یک اظهارنامه برای خریدار ا سال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید ایشان را مجهول مکان معرفی نموده سپس دادخواستی مبنی بر الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.