مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام سوالی دارم من 6 ماه پیش خودرو خود را طی مبایعه نامه ای با 2 شاهد به شخصی فروختم و به وی وکالت 40 روزه دادم که وی خودرو را پلاک کند ولی وی با تماس های مکرری که داشتم جهت فک پلاک مراجعه نمیکند و در استامبول ساکن است و خودرو توسط برادرش استفاده میشود و تاکنون جریمه های طرح ترافیک ان برای من ارسال میشود به دفتر قضایی الکترونیک جهت شکایت مراجعه کردم میگویند چون ادرس ثنای خریدار اذربایجان شرقی است ما طبق بخشنامه ای که از پلیس راهور به ما شده امکان پیگیری نداریم به شورای حل و اختلاف مراجعه کردم میگویند این جور اختلافات به ما مربوط نیست با توجه به اینکه پلاک خودرو به نام من است و من خوف انرا دارم که با خودرو خلافی صورت گیرد من را راهنمایی نمایید چطور میتوانم دستور توقیف و فک پلاک این خودرو را بگیریم به مدت یکماه است که بین دفاتر قضایی و شورای حل اختلاف و پلیس راهور در رفت و امد هستم و مستاصل شده ام لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر از تهران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات خواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه به یک وکیل مراجعه می گردید مستاصل نمی شدید!!!
حالا باید دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک خطاب به دادگاه حقوقی شهر محل سکونت ان خریدار که در مبایعه نامه یا وکالتنامه نوشته شده بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک خطاب به دادگاه حقوقی بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت توقیف پلاک دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست فک پلاک و دستور توقیف فیزیکی آن را بیان نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف مطرح نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو بدهید . دادخواست از دفترخدمات محل سکونت شما به مرجع قضایی مربوطه ارسال می شود و قاعدتا در محاکم محل اقامت خوانده طبق قرارداد مورد رسیدگی قرار میگیرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام کد ملی به راهور یا پلیس به اضافه ده استعلام پلاک گرفته و نسبت به فک پلاک اقدام. و سپس دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
به استناد مبایعه نامه فروشی که دارید دادخواست الزام به فک پلاک خودرو تنظیم کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه اقدام به تعویض پلاک کنید