مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

بنده زمینی باغی درشهرستان دارم که دادگاه تجدید نظر به نفع من از زمین حق عبور داده ولی در انتهای حکم نوشته. بدیهی است حق عبور فقط در حد تردد اشخاص به صورت متعارف ومطابق سوابق عبور است همسایه به بنده اجازه عبور خودرو نمی‌دهد آیا بنده میتوانم از این محل خودرو ببرم. وشکایت کنم. ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا توکلی

جناب آقای محمدرضا توکلی :

با سلام، همانطور که در حکم آمده "عبور در حد متعارف و سوابق عبور" یعنی اگر قبلا با خودرو عبور می کردید الان هم می توانید درغیر اینصورت خیر نمی توانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به سابقه عبور دارد. تقسیر رای با دادگاه صادر کننده رای است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مانند گذشته خودررو عبور داده میشده بله در غیر اینصورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر محل عبور خودرو می بوده است بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حق عبور از قبل برای شما وجود داشته بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قبلاً عبور خودرویی بوده میتوانید درغیر این صورت خیر نمیتوانید