مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین متروکه از اوقاف

سلام من یه ملک اوقافی دارم که در سند مالکیت ان حد جغرافیایش‌ شمال" به گذر اصلی قید شده ولی بعد از تغییر طرح شهرداری خیابان کوچک شده و از 38متری به 18 متری تبدیل شده .با این اتفاق قطعه زمینی بین خیابان تا ملک بنده ایجاد شده که حق ارتفاق بر ان‌پیدا کردم و قصد درخواست خرید دارم
میخواستم بدونم‌ چند درصد بابت حق ارتفاق‌ تخفیف شاملم میشه
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام منافع ملک متلق به موقوف له است و حق ارتفاق شما منتفی است وفق مقررات اوفاف عمل می شود با جلب نظر کارشناس و شما مستاجر موقوفه خواهید شد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاک قانونی خاصی ندارد. توافقی عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اداره اوقاف می توانید موضوع را پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تخفیف که نداره ولی با مراجعه به اداره اوقاف و شهرداری مقدم در خرید هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر آن ملک معبر عمومی باشد قابل تملک نیست به هر حال پاسخ به این سوال نیاز به بررسی ابعاد مختلف دلرد