مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق در زمین کشاورزی

سلام دو زمین کشاورزی در مجاورت هم قرار دارد که یه راه قدیمی برای دسترسی به محصولات و چیندن محصول در وسط این دو زمین قرار دارد که برای 18 سال پیش هست و در تصویر برداری های الان دیده نشده است ولی صاحب زمین مجاور برای این که ملکی ساخته در بالا دست زمین و استفاده از این راه که الان صاف شده و استفاده کشاورزی برای ملک مجاور دارد ادعای حقوق ارتفاقی دارد درصورتی که جلوی زمین خود راه مستقیم و بزرگی مثل جاده دارد و تنها به دلیل اینکه صاحب 100 متر راه مجانی میشود و تیر برق را در این راه که الان جزعی از زمین مالک بغلیست میگذارد و به فاصله کمتری تا ملک خودش را برق کشی می کند و هزینه کمتر را میدهد می خواهد از این حقوق ارتفاقی استفاده کند ایا این حق به او تعلق میگیرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و اسناد بررسی گردد تا مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از قدیم حق ارتفاع داشته می تواند استفاده کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق ارتفاق صرفا از بابت عبور ومرور به زمین کشاورزی خواهد بود نه اینکه بتواند تیر برق بکشد مدارک قابل بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حق ارتفاق صرفا از بابت عبور ومرور به زمین کشاورزی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حق ارتفاق صرفا در خصوص رفت و آمد می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از قدیم راه عبور وجود داشته برای همسایه حق ارتفاق ایجاد خواهد شد و
در صورت شکایت ، مدعی باید وجود راه عبور و سابقه قدیمی بودن راه ، را اثبات نماید و حتی اگر حق عبور ایشان اثبات بشود ، نمیتواند تیر برق ، بگذارد و
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید به گذشته نگاه کرد اگر حق عبور وجود داشته پس همچنان وجود دارد اما در صورت وجود داشتن نیز حق هیجپونه مزاحمت یا ممانعتی ندارند.