مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق در زمین کشاورزی

باسلام
بنده یک زمین کشاورزی دارم که طبق عکس های هوایی دهه چهل کشت بوده ولی از دهه هشتاد دیگر کشت نکرده ام و عکس هوایی دهه هشتاد هم راه را نشان میدهد زارعین هم در دادگاه شهادت داده اند زمین بنده راه نبوده ولی قاضی به استناد همون عکس بنده را محکوم کرده آیا این رای درست هست؟ باید چی کار کنم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله راهکار حقوقی دارد اعتراض بزنید و از تخصص وکیل حتما استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد دادنامه صادره میباشد