مشاوره حقوقی رایگان - حق آب و حق ارتفاق

سلام 4 سال پیش پدر بنده از زیر خونه خودش برای آبیاری لوله کشید و از دو نفر دیگه اجاره بها گرفت برای راه آب ولی قرارداد نبست الان اونا حق راه آب دارند یا نه ؟
میشه جلو آب رو گرفت ؟ شاهد هم داریم از راه آب قبلی هم تامین دلیل شورا حل اختلاف داریم

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حق ارتفاق ایجاد نشده است و فقط اذن استفاده داده شده است. و اذن هم قابل رجوع است البته اگر ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این موردی که میفرمایید اذن بوده و میتوانید از ان رجوع کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر قرارداد اجاره بوده و با پایان ان دیگر امکان استفاده ندارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. لطفاً از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد اجاره با اتمام مدت آن تمام می شود و حقی برای مستاجر نمی ماند