مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از شماره پلاک خودرو

سلام
وقتتون بخير
امروز ماشينم را در محل پاركينگ عمومي پارك كرده بودم و بعد از برگشت وحركت متوجه صداي غير عادي شدن در بررسي متوجه شدم كه گارد سپر جلو كاملا شكسته و پلاك ماشينم هم افتاده
يك شماره تلفن زير برف پاك كن وجود داشت بعد تماس معلوم شدكه يك خودرو حين خروج از پارك محكم به جلوي ماشينم زده و بعد شكستن سپر متواري شده و صاحب شماره تلفن ، شماره پلاك خودرو را برداشته و به من دادند .
به ١١٠ زنگ زدم ولي جوابي نگرفتم
چطور ميتونم حقم را از خودرو فراري بگيرم ! فقط شماره پلاكشو دارم
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مناسب طرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلاک طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پلاک ان شخص را از راهور استعلام کنید و بر اساس نام و شخصیت و کد ولی شخص از وی مطالبه خسارت کنید