مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام..من دختری مجرد هستم که در منزل پدری همراه با پدر زندگی میکنم...پدرم بیمار هستند و تازه با خبر شدم وکالت حقوق ماهانه خود را به همسرشان داده اند...و من دچار مشکل شده ام...راه حلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرد زنده مي تواند به هركسي وكالت دهد يا از وكالت خود بازگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان تا زمانیکه زنده هستند می‌توانند هر تصمیمی در مورد اموال خود بگیرند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت پدر شما می‌تواند به شخصی که تمایل داشته باشد وکالت ارائه نماید مانعی وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه کاری نمیشه کرد، اگر نفقه شما را پرداخت نمی کند می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و بیکار باشید بعد از فوت پدر مستمری بگیر پدرتان خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید، شما مستحق نفقه میباشید و بس