مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدر بنده از سال95تا کنون به دلیل بیماری روحی محجور شده، پدبزرگمان فوت شده و مادرمان قیم قانونی پدر هست،به دلیل شرایط بیماری و به تشخیص پزشکان معتمد دادگاه در خانه سالمندان زندگی میکنند، 5برادر و خواهر هستیم و شرایط مالی خوبی نداریم، با توجه به شرایط مالی مناسب پدر ، آیا ما میتوانیم از دارایی پدر استفاده کنیم ؟ اگر جواب هست راهش چیست؟ چون مادرمان میگوید زمانی اینکار را میکند که همه فرزندان از دادگاه پیگیری کنند تا هر چه دادگاه گفت همان را اجرا کنیم، سوال دوم اینست که اجازه تقسیم ارث هست؟ با توجه به اینکه پدر ما به تشخیص پزشک تا آخر عمر بهبود پیدا نمیکنند، تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید بررسی دقیق از اسناد و مدارک داشته باشیم و سپس نظر قطعی دهیم بررسی بیشتری مطلبد⚖⚖⚖

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با عنایت به در قید حیات بودن پدر خیر شما سهم ویا حقی نسبت به اموال پدر ندارید و مادر نیز به عنوان قیم حق واگذاری اموال و یا منافع ان بدون اجازه سرپرستی را ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می رسد باید قبل از فوت پدر ارث تعلق گیرد در مورد محجور هم باید قیم تعیین شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا وقتی پدر زنده است اموال تحت عنوان ارث قابل تقسیم نیستند...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید زمانی که شخصی در قید حیات همه اموالش را اختیارش دارد درست است که ایشان متاسفانه مح زمان میتوان اموال ایشان را تصاحب کرد یا تقسیم کرد جور هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا امکان ندارد
تا قبل از فوت پدر ، ارثی وجود
نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
راهی ندارد و نمی توانید اقدامی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که پدر محجور باشد باید قیم برای وی تعیین شود و تحت نظر قیم اعمال فوق به انجام برسد.