مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده

با سلام. در اریبهشت سال 1399 از منزل بنده دزدی صورت گرفته...در حالی که دزدان همزمان دستگیر شده اند و پرونده تمام سرقتهای ایشان تکمیل شده است ولی از طرف دادگستری نجف آباد اصفهان هنوز دادگاه لازم برقرار نشده و مالباخته ها بلاتکلیف میباشیم و مخصوصا که بنده (در حالی که سارقین در زمان جرم تحت تعقیب بوده اند و چند دقیقه بعداز جرم دستگیر شده اند) هنوز نتوانسته ام اموالم را پس بگیرم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید حضورا با دادستان و رییس دادگستری شهرستان موضوع پرونده خود زا در میان بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگستری شهرستان پیگیریکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما در این خصوص می بایست به رئیس دادگستری شهرستان مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری شهرستان پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا و یا به موجب لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی کنید

یک وکیل :

با سلام
طی لایحه ای خطاب به شعبه مربوطه علت اطاله دادرسی را جویا شوید.