مشاوره حقوقی رایگان - عدم بررسی پرونده بعد 6 سال

درود بر شما
من یک قطعه زمین در وایین خریداری کرده ام که در زمان فروش در سال 95 متوجه این شدیم که زمین کلاهبرداری بوده
شخص کلاهبردار به شخص فروخته بوده و ما از شخص خریداری کردیم
بنظر نمیاد پرونده سختی باشه
ما از سال 95 درگیر دادگاه هستیم ولی متاسفانه چند بار هزینه کارشناسی دادیم ولی قاضی به خودش زحمت نمیده پرونده رو نگاه کنه و رای بده
چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حضوری پبگیری نمایید همچنین موصوع را به رییس دادگستری اطلاع دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را به ریس دادگستری اطلاع دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب لایحه ای تقاضای تسریع در رسیدگی و صدور حکم کنید.

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام می تونین به ارزشیابی قضات در مرکز استان خود در دادگستری از ایشون شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابلیت اظهارنظر وجود ندارد باید پرونده بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ویتوانید موضوع را لا رئیس دادگستری حضوری مطرح نمایید و در صورت صلاحدید رئیس به صورت لایحه اعتراض ارائه نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قابلیت اظهارنظر وجود ندارد باید پرونده بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
از طریق رئیس دادگستری پیگیری نمایید