مشاوره حقوقی رایگان - اصالت اوراق پرونده

وظیفه اصالت سنجی اوراق ارایه شده در دادگاه ها و محاکم قضایی بر عهده کیست؟ آیا اوراقی را که طرف مقابل ارایه می دهد توسط خود قاضی صحت سنجی می شود برای اینکه جعلی نباشد یا به کارشناس ارجاع داده می شود؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

کارشناس رسمی دادگستری اصالت را تشخیص می دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که یکی از طرفین پرونده ادعای جعل مطرح کند موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ادعای جعل شود توسط کارشناس مربوطه بررسی میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که یکی از طرفین پرونده ادعای جعل مطرح کند موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.