مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از دیوان عالی به شعبه تجدید نظر

دیوان عالی رای را در مورد پرونده صادر کرده ولی اعلام آن را منوط به صحت سنجی اصالت اوراق پرونده و فیش پرداختی در پرونده نموده و آن را به کارشناس شعبه تجدید نظر ارسال کرده است؟. ایا چنین رویه ای متداول است و اینکه آیا این روند طولانی است؟ چقدر طول می کشد؟( بنابر پرسش این کارشناسی با کارشناسی متداول 1 یا 3 و 5 نفره متفاوت است و ظاهرا صرفا یک کارشناسی از جهت اصالت است)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از طریق شعبه تجدیدنظر پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت با استعلام مشخص می گردد
زمان مشخص نمی باشد