مشاوره حقوقی رایگان - طرف چکم رو پنج ساله برگشت زده ولی برداشت نمیکند

با سلام. بنده به شخصی پنج ساله چک دادم و چندین بار هم تامین موجودی کردم اما شخص میگه من بارمو می‌خوام پس بدی و اینو برداشت نمیکنم _با وجود اینکه من چندین بار چک رو تامین موجودی کردم آیا می‌تونه از من بعد شکایت بازم تأخیر تادیه بگیره؟؟!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که شما موظف است طبق قانون مبلغ را در حساب خود گذاشته و دست را نزنید
در صورتی که شخص عدم موجودی گواهی عدم پرداخت را بگیرد می تواند خسارت تاخیر و مطالبه بکن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است شما به اندازه مبلغ چک موجودی داشته باشید و فرض را بر این بزارید که دارنده برداشت کرده است.
از طرفی می توانید جهت رفع سوء اثر از چک نیز اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر بهتر است یک اظهارنامه ارسال دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه رسمی ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به اندازه مبلغ چک موجودی داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمانی که حساب خود را کارسازی نموده باشید و قابل برداشت باشداصولا تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید موجودی مبلغ چک را در حساب تان همیشه داشته باشید تا اگر آن شخص نسبت به دریافت آن اقدام نکرد خسارت تاخیر به شما وارد نشود و از طریق بانک با توجه به تامین موجودی تقاضای رفع سوء اثر چک نمایید