مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن چک قبل وصول

سلام. ببخشید بنده یک فقره چک به شخصی دادم قبل وصول کردن گم شده مشخصاتی ام از چک نداریم باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مشخصات چک را بدست آورید و شکواییه عدم پرداخت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حسابتان را ببندید و اعلام مفقودی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اعلام مفقودی نمایید تا از سوء استفاده از چک جلوگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست فوراً به بانک اطلاع دهید تا حساب شما مسدود شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بانک مراجعه کنید و اعلام مفقودی نمایید.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. اعلام مفقودی نمایید و موضوع را از طریق بانک پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است هر چه سریع‌تر اعلام مفقودی کنید و آن حساب چک را ببندید تا جلوی سوء استفاده های احتمالی گرفته شود و اگر ته برگ لاشه چک را دارید از طریق شماره چک اطلاعات آن را کسب کنید