مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک برگشتی مربوط به خودم

سلام
دوفقره چک برگشتی مربوط به سال 1400،که با صاحبان برگشتی تسویه شده ودست خودم بوده ،چند روز پیش گم کردم،دادسرا اطلاع دادم،نامه کلانتری هم دادم به بانک،اما بانک رفع سو اثر انجام نداده،لطفا راهنمایی کنید،هزینه ام میدم
متشکرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید اعلام مفقودی نمایید بانک وفق نامه دادسرا مکلف به اقدام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای رفع سو اثر از چک‌های برگشتی ، شما باید رضایت مخضری از
دارنده چک ، که چکها را برگشت زده است بگیرید و به بانک ارائه بدهید یا نامه مرجع قضایی به بانک ارائه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بانک به موجب نامه دادسرا باید عمل کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر چک ها تسویه شده باید رضایت نامه رسمی از دارنگان چک به بانک ارائه دهید ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف نامه دادسرا باعث سو اثر از چک نخواهد بود بلکه باید صور مختلفی محقق شود تا به نتیجه مطلوب برسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از دارندگان چک رضایت محضری دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با نامه دادگاه بانک مکلف به رفع سوء اثر است یا اینکه در صورت امکان از دارندگان چک رضایت محضری بگیرید و به بانک تحویل دهید.

نازیلا همتی

سرکار خانم نازیلا همتی :

سلام.از کسانی که به چک برگشت زدند رضایت کتبی و رسمی تو دفترخانه اسناد رسمی اخذ نمایید و ببرید بانک رفع سواثر می کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نامه اعلام مفقودی بانک را به شعبه بانک مربوطه ارائه دهید بانک مکلف به پذیرش است
می توانید به اداره سرپرستی بانک مذبور مراجعه کرده و موضوع را تشریح نمایید