مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک برگشتی ....

سلام سال 97یک فقره چک بابت ضمانت کسی در بانک گذاشتم که متاسفانه چک برگشت خورد...وبعد از آن وام مورد نظر به طور کامل تصویه شد ...ولی لاشه چک برگشتی درحال حاضر مفقود شده ....ومفقود شدن آن مشخص نیست که بانک بوده یا وام گیرنده.....درحال ...برای رفع اثر کردن چک باید چکار کنم سپاسگذارم.....

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به سوابق پرونده تسهیلات مشخص خواهد شد که بانک چک را مفقود نموده یا وام گیرنده تا اقدامات بعدی میسر گردد

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام یا باید لاشه چک رو بدین به بانک یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید و حساب شما از نظر بانک مرکزی حل میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یا باید لاشه چک رو بدین به بانک یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید لاشه چک رو بدین به بانک یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید لاشه چک رو بدین به بانک یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام یا باید لاشه چک رو بدین به بانک یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید و حساب شما از نظر بانک مرکزی حل میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام یا باید لاشه چک را به بانک بدهید یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال ورقه چک به طرفیت وام گیرنده و بانک مطرح نمایید و

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام باید اشه چک را به بانک دهید یا معادل مبلغ چک در حساب مسدود کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دادخواست ابطال برگ چک را به طرفیت وام گیرنده و بانک مطرح نمایید