مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک و مطالبه وجه

سلام
من يك چك كه براي دستمزد يك قرارداد بوده را دريافت كرده ام.ولي متاسفانه اين چك مفقود شده. از دادسرا نامه مسدودي چك را به بانك تحويل داده ام ولي صاحب چك ميگن براي دادن چك جديد رفتن به دفتر خانه و دادن ضمانت و كارهاي قانوني كافي نيست.نامه دادگاه مي خواهد.
من الان بايد چه مراحلي براي كايت انجام بدهم و چقدر زمان ميبرد تا بتوانم پول را بگيرم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام همان نامه اخذ شده از دادسرا کفایت میکند و دادگاه نامه دیگری به شما نخواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با همه نامه دادسرا می توانید پیگیری کنید و اگر صاحب چک قبول نکرد می توانید طرح دعوا کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عليرغم اقدامات انجام شده صادر کننده چک بدهی خود را نمیدهد، دعوای مطالبه اقامه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نامه دادسرا را ارائه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامآب و هوا نامه دادسرا میتوان پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نامه دادسرا کفایت می کند دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
نامه دادسرا كفايت مي كند اگر صاحب چك نپذيرفت دادخواست مطالبه وجه دهید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔نامه دادسرا را ارائه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه دهید

یک وکیل

باسلام
نامه دادسرا کافی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
روال قانونی همان است که انجام داده اید طرح دعوی کنید