با سلام کارگر اگر در محل کار (و فرقی ندارد جمعه یا هر روز دیگری شب باشد یا روز) دچار حادثه شود می تواند حادثه حین کار شکایت کند که در این صورت کارگر جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می شود و جهت تعیین مقصر موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و کارشناس مقصر را اعلام می کند. در صورتی که کارشناس تایید کند که کارگر مقصر بوده خسارتی نمی تواند از کارفرما بگیرد.
میزان تقصیر ملاک است
با صور بعید است
با درود بله قابل شکایت است و پیگیری
در هر زمانی و در هر موقعیتی که کارگر درحین خدمت به کارفرما دچار حادثه شود میتواند حقوق خود را پیگیری کند حال اگر کارشناس صد در صد سهل انگاری اورا باعث حادثه بداند کارفرمامسولیتی ندارد
بله قابل شکایت است
قابل شکایت است
با سلام در هر صورت حادثه حین کارمحسوب و قابل پیگیری است
سلام وقت بخير.در صورت تاييد كارشناس بابت صد در صد سهل انگاري كارگر ايشان نميتواند از كارفرما خسارت دريافت نمايد .
بله در صورتی که حادثه ناشی از سهل انگاری و تقصیر کارگر نباشد
بله قابل شکایت است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.