مشاوره حقوقی رایگان - سهل انگاری کارگر در حین کار

سلام کارگری در سر کار سهل انگاری کند اون هم روز جمعه و حادثه ببیند بازهم میتوان برای کارفرما شکایت کرد و درخواست دیه کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارگر اگر در محل کار (و فرقی ندارد جمعه یا هر روز دیگری شب باشد یا روز) دچار حادثه شود می تواند حادثه حین کار شکایت کند که در این صورت کارگر جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می شود و جهت تعیین مقصر موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و کارشناس مقصر را اعلام می کند.
در صورتی که کارشناس تایید کند که کارگر مقصر بوده خسارتی نمی تواند از کارفرما بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در هر زمانی و در هر موقعیتی که کارگر درحین خدمت به کارفرما دچار حادثه شود میتواند حقوق خود را پیگیری کند حال اگر کارشناس صد در صد سهل انگاری اورا باعث حادثه بداند کارفرمامسولیتی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت حادثه حین کارمحسوب و قابل پیگیری است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.در صورت تاييد كارشناس بابت صد در صد سهل انگاري كارگر ايشان نميتواند از كارفرما خسارت دريافت نمايد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورتی که حادثه ناشی از سهل انگاری و تقصیر کارگر نباشد