مشاوره حقوقی رایگان - کار بادستگاه فرز در حین کار

سلام من در ساختمانی مشغول به کار بادستگاه فرز بودم که فرز قلاب میکنه برخورد میکنه به صورتم از سمت راست فکم تا زیر چانه کامل فکم خورد میشود والان یه پرتز فک جای استخوان رامیگیرد والان سمت راست صورتم هیچ احساسی ندارد خوردن اشمیدن مشکل دارم ساختمان بیمه نبود وصاحب کارهم غرامتی بهم نداده میخواستم ببینم شکایت کنم میتوانم دیه صورتم را بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید کارفرما وقوع حادثه را گزارش می نمود وسپس از اداره برای بازدید محل امده .شما به پزشکی قانونی رفته وشکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید که موضوع به کارشناسی ارجاع میشه که کارشناس مقصر رو اعلام میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با عنوان حادثه حین کار شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید که موضوع به کارشناسی ارجاع میشه که کارشناس مقصر رو اعلام میکند.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید به عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و موضوع به کارشناسی ارجاع شود و کارشناس مقصررا اعلام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید تحت عنوان حادثه حین کار شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه دیه حادثه ناشی از انجام کار به طرفیت کارفرما از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام می توانیداقدام کنید با عنوان حادثه در حین کار

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما بر علیه مالک ساختمان و کارفرما شکایت نمایید تا میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد
و باید تمام هزینه های درمان و
دیه شما پرداخت بشود
و حتما نتیجه خواهید گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان حادثه کار از کارفرما و مالک شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر علیه مالک ساختمان و کارفرما شکایت نمایید تا میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد و باید تمام هزینه های درمان و دیه شما پرداخت بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طرح شکایت‌نمایید موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد جهت‌ تعیین مقصر و میزان تقصیر….