مشاوره حقوقی رایگان - دیه بخیه؟

سلام،بنده بر اثر سقوط از سقف هنگام بتونریزی، دچار شکستگی چند مهره کمر شده ام و تحت عمل جراحی قرار گرفتم که 15بخیه خورد، از کارفرما شکایت نکردم و از بیمه حوادث کارفرما استفاده میکنم، آیا به بخیه جراحی هم دیه تعلق میگیرد؟اگر جواب مثبت است دیه 15بخیه چقدر میشود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دیه را با بخیه تعیین نمیکنند. درصد دیه توسط پزشک با معاینه و بسته به نوع جراحت تعیین میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله اما مقدار توسط پزشک قانونی تعین میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه براساس میزان آسیبها مشخص میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی درصد و میزان دیه را مشخص می نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین دیه با مزشکی قانونی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه ارتباطی به بخیه و تعداد آن ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقدار دیه بر اساس عمق جراحت است و طول و عرض ان تاثیری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اما مقدار توسط پزشک قانونی تعین میشود.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله آرش تعلق میگیره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه صدمات و جراحات به اعضای بدن به نوع خود دارای دیه معین شده می باشد که تشخیص آن با پزشکی قانونی است که مستلزم شکایت خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله بستگی دارد به کجابخیه خورده باشددیه نقاط مختلف فرق دارد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه بر اساس میزان آسیبی که وارد شده به تشخیص پزشکی قانونی است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد