مشاوره حقوقی رایگان - دیه و مخارج بیمارستان

با سلام چند وقت پیش جهت تعمیر یخچال به یک مرغداری رفتم و در حین کار ورق یخچال دستم رو پاره و ارجاع به بیمارستان و جراحی کردم الان که مخارجم رو مطالبه کردم تقبل نکردن میتونم شکایت کنم جهت گرفتن مخارج دستم

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اگر به صورت موردی برای تعمیر رفته اید و رابطه استخدامی با مرغداری ندارید، حقی ندارید....

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است .اشما اگر توسط نمایندگی یا شرکتی بیمه باشید وبعنوان کارگر حین خدمت اسیب ببینید وبا توجه به قراردادوسقف بیمه خسارات شما پرداخت می شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا خیر مگر قرارداد استخدامی با کارفرما داشته باشید یا خود شما بیمه داشته باشید یا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر قرارداد با کارفرما دارید امکان پذیر اثت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد با کارفرما دارید امکان پذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قرار داد استخدامی با کارفرما داشته باشید یا خودتان بیمه باشید می توانید