مشاوره حقوقی رایگان - بانک

باسلام وخسته نباشید وتبریک سال نو
فردی از بانک وام دریافت نموده و بعد از مدتی ناپدید میشود، ایا بانک میتواند از حساب پس انداز فرزند کسی که تسهیلات دریافت کرده در شعبه دیگر بانک وام دهنده ؛ پول برداشت نماید!!!!بدون هماهنگی یا اخطار از حساب فرزند وام گیرنده برداشت شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مگر انکه فرزندش ضامن وی باشد که در این صورت به اندازه وام گیرنده مسئولیت تضامنی دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه فرزند ضامن پدر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا بانک چنین اجازه ای را نخواهد داشت مگر فرزند ، ضامن وام بوده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان پذیر نیست مگر فرزند شخص ضامن پدر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضامن می تواند بعد از پرداخت اقساط علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید.

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

خیر به هیچ عنوان مگر حساب مشترک باشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.خیر.اصل بر شخصی بودن‌مسوولیت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ضامن پس از پرداخت دین میتواند وجه پرداختی را مطالبه کند. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام در صورتی که شخص ضامن نباشد امکان برداشت حساب وجود ندارد

یک وکیل

با سلام
برای ارائه پاسخ می بایست توضیحات تکمیلی بفرمایید ولی در برخی شرایط امکان پذیر بوده و در برخی شرایط خیر

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر مگر تحت شرایطی
1-حساب مشترک داشتن
2-ضامن بودن فرزند